Milun Todorović proglašen za najboljeg gradonačelnika

Награду за најбољег градоначелника Србије, коју поводом обележавања друге годишњице пројекта од националног значаја “321 Србија”, добио је на свечаности у Београду градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

Први номиновани руководилац локалне самоуправе за престижно признање, односно титулу најбољег градоначелника у Србији био је Тодоровић, први човек Града Чачка и то са више од 100 номинација грађана и организација који су га предложили за ову награду.

У ужој конкуренцији за ову ласкаву титулу нашли су се градоначелници Новог Сада Милан Ђурић и Зрењанина Симо Салапура.

„Наравно да је ово признање велика част, али носи са собом и велику одговорност. Ово је и подстицај да радимо још боље у наредном периоду. Свега овога не би било да није армије људи, са којима радим и који вредно и одговорно обављају свој посао како би Чачак био одлично место за живот. Посебну захвалност дугујем Чачанима и Чачанкама, јер без њихове подршке ништа од овога не би било могуће, као ни без изузетне подршке Владе РС и републике србије. Велика подршка је и моја породица и њима неизморно хвала на разумевању, а захваљујем и организацији  “321 Србија”, која је препознала квалитет ове власти и нашег града Чачка“ – рекао је први човек града на Морави.

Градоначелник Чачка истакао се током протекле године својим радом, навели су у организацији „321 Србија“, који је утицао да Чачак иде убрзано напред у свим друштвеним сферама. Како су навели, поред бројних инфраструктурних пројеката који су реализовани управо због његовог залагања, Тодоровић је направио огроман искорак и када су хуманитарне акције и друштвено одговорне кампање у питању, међу којима се издвајају кућа које је направљена за Дејана Пајовића и његову непокретну мајку, затим пут који је направљен за непокретног дечака Филипа у селу недалеко од Чачка…

Додељујући награду најбољем градоначелнику у Србији, организатори ове манифестације навели су да се бројни пројекти у Чачку реализовани управо на иницијативу Тодоровића, изграђене су саобраћајнице, булевари, паркови, вртићи, а Здравствена станица у Љубићу означиће нову еру здравственог збрињавања грађана са друге стране Западне Мораве. Како су образложили, нове фабрике и на стотине нових радних места, збрињавање социјално угрожених грађана само су неке од заслуге за ласкаву титулу „најбољег градоначелника  Србије“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име