„Mladi su zakon 2020“: Mladi uredjivali školsko dvorište i sadili drveće u Prislonici

У оквиру акције уређења школског дворишта у Прислоници друштво „Сове на опрезу“ је организовало волонтерски камп сређивања терена и постављања мобилијара за децу.

Аkcija је podržana od strane Mladih istraživača Srbije, kroz projekat Mladi su zakon 2020. koji finansira Ministarstvo omladine i sportа Republike Srbije. Projekat sprovodi MIS zajedno sa još četiri partnerske organizacije: Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih karlovaca, TIM42 iz Leskovca, Empower iz Požege i CeGraD-om iz Obrenovca. Канцеларија за младе Чачак је организовала своје волонтере и они су пружили велики допринос да школско двориште и сабориште оплемене новим садржајима.

Посебно истичемо чињеницу да су млади, осим велике енергије и залагања, показали висок степен друштвене свести и апсолутно се придржавали свих епидемијских мера у борби против вируса SARS – CoV – 2 (што се може видети и на приложеним фотографијама). Што се Сова на опрезу и Прислонице тиче идемо даље – на пролеће ће бити постављени нови мобилијари. – napisao je na svom fejsbuk nalogu Zoran Rajičić, predsednik udruženja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име