Motornim vozilima zabranjen pristup na Gradskoj plaži!

Jedan od ključnih problema vezanih za funkcionisanje prostora gradske plaže i Sportskog centra Mladost uopšte bilo je regulisanje saobraćaja. Već decenijama suočeni sa pomenutim problemom, naša ustanova u saradnji sa nadležnim organima je na putu da trajno reši pomenuti problem, poručuju iz SC “Mladost”.

Ceo prostor se pretvara u pešačku zonu, što će kroz nekoliko dana biti obeleženo saobraćajnom signalizacijom. Postavljene su rampe koje će sprečavati saobraćaj, dok su neophodne radnje vezane za samo funkcionisanje regulisane kroz dogovor sa zakupcima ugostiteljskih sadržaja na pomenutom prostoru. Dostava će se vršiti u intervalu od 7 do 10 časova sa jasno naznačenih lokacija, bez ulaska na prostor gradske plaže, koja neće uticati na bezbednost posetilaca.

Da bi ovaj, najlepši deo našeg grada, u potpunosti bio bezbedan i u pravom smislu reči postao oaza zdravlja i rekreacije apelujemo na sve naše sugrađane, ali i brojne goste sa strane, da poštuju postavljenu signalizaciju, uzdrže se od vožnji motorima i tako na svoj način daju doprinos rešavanju ovog dugogodišnjeg problema.

Postavljanjem saobraćajne signalizacije pripadnici saobraćajne policije će imati osnova za preduzimanje mera kada je u pitanju poštovanje propisa i uslova bezbednosti na prostoru Sportskog centra Mladost. Ceo prostor je pokriven sistemom video nadzora, ali se nadamo da saobraćajna policija neće imati puno posla i da će na delu biti pre svega savest i kultura učesnika u saobraćaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име