MZ Park: Video nadzorom protiv izgrednika (VIDEO)

U našu redakciju stigao je snimak na kome se vidi jedno lice kako baca žar u kontejner nakon čega dolazi do požara. Srećom, zahvaljujući brzoj reakciji komšije nije došlo do oštećenja na kontejneru i sprečena je veća havarija.

 

„Ovim putem apelujemo na gradjane da vode računa kakav otpad odlažu u kontejnere jer je bilo slučajeva da se bacaju iznutrice i kabasti otpad. Sve su češće sitne kradje u ovom naselju i iz tog razloga Savet MZ Park doneo je odluku da postavi video nadzor kako bi se zaštitila imovina gradjana koji tu žive.“ kaže naš sagovornik.

Javnost je i dalje u šoku nakon vesti da je u naselju Kaljudjerica nepoznato lice oštetilo više automobila tako što je iseklo pneumatike i iz tog razloga ohrabruju ovakvi potezi Saveta MZ Park. U poslednjih par meseci, gradsko rukovodstvo, izgradilo je više dečijih igrališta u MZ Park a uskoro će biti postavljeno i još jedno kod starog autoprevoza. To su razlozi da se ceo kraj pokrije video nadzorom.

„Neka svako zna da je imovina meštana MZ Park pod video nadzorom i da ćemo se u narednom periodu truditi da svaku raskrsnicu pokrijemo. Cilj nam je da povećamo bezbednost naših sugradjanima i njihove imovine ali i naše dece.“ dodaje naš sagovornik.

Izvor: 032info

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име