Nakon 17 godina dočekali rzavsku vodu

Gradonačelnik Todorović je obišao Parmenac i Ridjage kako bi se uverio u kvalitet izvedenih radova na projektu vodosnadbevanja šest mesnih zajednica.

Veliko je zadovoljstvo bilo posetiti meštane mesnih zajednica Parmenac i Riđage, povodom realizacije projekta vodosnabdevanja mesnih zajednica Beljina, Pridvorica, Parmenac, Riđage, Pakovraće i Međuvršje, gde je nakon 17 godina čekanja, u 43 domaćinstva potekla rzavska voda.

Nastavljamo da gradimo distributivnu vodovodnu mrežu i potpisivanjem novog ugovora za izgradnju do Pakovraća još 221 domaćinstvo dobiće priliku da se priključi na vodosistem Rzav. Za nastavak ovih radova rebalansom budžeta Grada Čačka opredeljeno je 29,5 miliona dinara, od čega 7,4 finansiraju mesne zajednice, a 22.150.000. dinara Grad. Ovako stvaramo sve tehničke uslove da se meštani Parmenca, Riđaga, Beljine i Pakovraća u drugoj visinskoj zoni, koji isplate ugovorene obaveze, priključe na ovaj vodosistem.

Infastrukturne radove smo zaokružili i rekonstrukcijom takozvanog puta ka Polugama i groblju u mesnoj zajednici Parmenac, a ranije je završen i put ka Petrovićima, oba vrednosti 14,6 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име