Naša redakcija našla se na meti političara

Na našu redakciju se konstantno vrši pritisak od strane pojedinih političara iz Čačka. Nema dana a da nam ne stižu „dobronamerni saveti“, kritike kako pojedinaca nema dovoljno, preporuke da vredjamo pojedince itd…

Današnji napad je najbedniji jer dolazi od političke organizacije koja je toliko bahata da je za svoj naziv ukrala ime našeg grada Čačka. Toliko su bahati da nam poručuju da je Čačak njihov a da još nisu ni ušli u skupštinu.

Foto: Snimak Ozonpress.net

Naime, Andjelka Matijević, koja je član političke organizacije „Čačak je naš“, je na njenom fb profilu javno našu redakciju nazvala naprednjačkim glasilom i optužila za „kradju ideje“.

Foto: Snimak fb Andjelka Matijević

Kao i većina njenih kolega, tako i Andjelka, prvo osudi i napiše nešto a potom se upozna sa situacijom. Ovim putem je javno podsećamo da je ideja o promociji ponude poljoprivrednih proizvoda potekla od naših gradjana u grupi 032info – Čačak i iz tog razloga naš dopisnik redovno obilazi pijace i pravi izveštaje o cenama, ponudama i potražnji. U ovoj, za sve naš teškoj situaciji, pokrenuta je inicijativa da se napravi posebna grupa gde će poljoprivrednici plasirati svoju robu i medjusobno se povezati. Korišćenjem ove situacije u političke svrhe pojedinci samo pokazuju koliko su jadni i mi ih javno osudjujemo i poručujemo da poljoprivrednicima neće pomoći svojim izjavama i političkim prepucavanjima. Treba da ih je sramota.

Fotografije ispod dokazuju da se naša redakcija bavi poljoprivrednicima i njihovim radom od početka godine i redovno izveštava o ponudama i cenama.

Foto: snimak 032info – Čačak
Foto: fb grupa 032info – Čačak

Pošto sve radimo iz najbolje namere, mi ćemo pitati gradjane u grupi da li žele da proširimo ponudu i potražnju na sve proizvode i usluge ili da ostavimo prostora samo za poljoprivrednike. Ovo radimo zbog političkog napada na našu zajednicu ali i poštovanja prema mladim poljoprivrednicima koji vode fb grupu „Pijaca Čačak onile prodaja i potražnja. Hvala svima na razumevanju i podršci ali naša grupa neće podleći političkim pritiscima.

Izvor: 032info

 

 

 

2 KOMENTARA

  1. Ne razumem cemu kritike novoformirane GG? Sta su vam oni krivi ili vam smeta sto konacno se budi opozicija koliko cujem koja izlazi na politicko svetlo Grada Cacka? U poslednjih mesec dana dosta nekih stranica gde me ljudi dodaju i sve aktivnosti na stranici se odnose na rad sns aktivista i funkcionera, e sad ja vas pitam pa zar to nije politicki portal? Kacite neke lepe vesti o prirodnim lepotama Cacka i njegovog okruzenja, neke pozitivne misli…
    Srdacan pozdrav i srecan vam rad!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име