Nedelja mladih – u ponedeljak Rolerijada i Bioskop na otvorenom

U ponedeljak 8. avgusta zvanično počinje Nedelja mladih koju organizuje čačanska Kancelarija za mlade.

Prvi događaj u ovoj nedelji jeste Prva rolerijada u Čačku koja se održava u saradnji sa Akademijom sporta „Kasper“. Rolerijada je zakazana za 8. avgust od 18 časova na Gradskom trgu. Pored rolera događaju mogu pristupiti i skejtovi, trotineti, bicikle kao i roditelji sa decom u kolicima, jer je cilj ovog događaja promocija porodičnih vrednosti i ekoloških prevoznih sredstava ističu organizatori.
Prema unapred utvrđenoj ruti učesnici će se provozati na svojim rolerima i drugim točkašima.
Pozivamo vas da nam se pridružite i da u ponedeljak 8. avgusta od 18 časova grad Čačak bude ispunjen dečijim osmesima, mladošću i pozitivnom energijom.

Program Rolerijade:
18.00 – okupljanje učesnika vožnje na Gradskom trgu
18.10 – otvaranje Nedelje mladih i obraćanje organizatora
18.30 – Start i vožnja uz pratnju Saobraćajne policije u cilju bezbednosti svih učesnika ( zatvaranje ulica kojima se vozi)
– Cilj (Nije u pitanju trka, već porodična vožnja, tako da ste na cilju dobrodošli kada god pristignete)
– Osveženje za učesnike i informativni program na Gradskom trgu.

Kao što smo napomenuli, ovaj sjajan događaj organizuje se zahvaljujući mladima iz Kancelarije za mlade kao i Akademiji sporta „Kasper“ uz podršku Grada Čačka i „Planet bike -a.
Nakon Rolerijade Čačani će imati priliku da posete i Bioskop na otvorenom gde će se emitovati film „Lajanje na zvezde od 20.30 u Parku mladosti – Disov amfiteatar (kod Skejt parka na Gradskom bedemu).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име