Novogodišnje igre bez granica

Pod pokroviteljstvom Grada Čačka, a u organizaciji Sportskog centra „Mladost“, u nedelju 25. decembra 2022. godine, održaće se Novogodišnje Igre bez granica, u sportskoj hali „Mladost“, (Plava hala) u Atenici, sa početkom u 17 časova.

U Igrama učestvuje 100 takmičara, uzrasta 6 i 7 godina (2015. i 2016. godište), podeljenih u 10 ekipa (ekipe školica iz oblasti sporta i obrazovanja), koji će se nadmetati u tradicionalnim i modernim sportskim disciplinama.

Tri prvoplasirane ekipe će dobiti pehare, a za sve takmičare obezbeđene su medalje, zahvalnice za učešće i novogodišnji paketići.

Učesnici:

Škola fudbala „FOOT PRO“, Čačak

Obrazovno-kreativni centar „ZNAM ZA VIŠE“, Čačak

Košarkaški klub „MLADOST“, Čačak

Odbojkaški klub „BORAC“, Čačak

Škola stranih jezika „LITTLE BIG BEN“, Čačak

Atletski klub „ČAAK“, Čačak

Centar za srpski jezik „OD A DO Š“, Čačak

Centar korektivne gimnastike „Sokolana“, Čačak

Fudbalski klub „ARES“, Čačak

Karate klub „NEMANJA“, Čačak

Sa svojim koreografijama, predstaviće se publici: Baletski studio Doma kulture „ADAGIO AS“ i KUD „BAMBI“. Svi izvođači će biti nagrađeni novogodišnjim paketićima.

Nakon sportskog dela Novogodišnjih igara bez granica, za sve prisutne mališane, biće organizovan prigodan Novogodišnji program, uz slikanje sa Deda Mrazom, princezama, vilama i drugim maskotama.

Generalni pokrovitelj Igara je „DTM CONSULT“ D.O.O. iz Čačka koji se postarao da svaki od učesnika bude darovan bogatim novogodišnjim poklonom. Zahvaljujemo se i našim ostalim prijateljima bez čije podrške ova manifestacija ne bi uspela!

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane, da nam se pridruže u nameri da našoj deci ulepšamo dan, pružajući im podršku i priliku da se pokažu!

Budeti i Vi podrška ovog velikog događaja za naše mališane!

SLOBODAN ULAZ!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име