Obnova hrama sv. Jelesija u Viljuši teče po planu

„Dragi prijatelji, s obzirom da se bliži kraj godine kada na neki način svi mi na svakom planu sumiramo rezultate godine koja je na izmaku i već pravimo planove tako da, godina koja nam nailazi u susret bude još uspešnija, produktivnija i ispunjena pozitivnim nabojem koji će nas voditi ka daljem napretku, mislim da je red da u tom smislu kažemo koju reč, što se obnove hrama sv. Jeliseja tiče.

Nime, dosta toga je kroz ovu grupu već objavljeno putem fotografija i propratnih tekstova, i ostalo je samo da takoreći ,,saberemo“ utiske za ovu godinu.
Zalaganje do sada je bilo ogromno, sa svih strana, kako pojedinaca tako i organizacija, veliki posao je urađen, postignut ogroman napredak ,računajući da selo Viljuša nije veliko, ali ima velike ljude, i velike prijatelje.Naprosto, obnova bilo kog hrama iz temelja nije ni malo lak ni jednostavan posao ali uz volju, zalaganje i želju, došlo se do vidljivih rezultata.

Radovi za ovu godinu su danas zvanično i završeni, a ono što se za kalendarsku godinu postiglo je nešto čime možda ni brojnija ni bogatija sela ne mogu da se pohvale.
Od srca pohvale za rukovodstvo sela Viljuša, meštane, privrednike, organizacije, medije, za čelnike Grada Čačka i za svakog ko je na bilo koji način doprineo dosadašnjem uspehu u obnovi hrama.
Sretni čekamo nastavak obnove.“ poručio je Vasilije Bojović

Foto/tekst: fejsbuk
Izvor: 032 info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име