Obrenović: Bojoviću, obezbedi bar cisterne sa pijaćom vodom!

Vreli dani bez padavina i neracionalna potrošnja rezultirali su nestašicom vode. I pored apela da se voda za piće ne koristi za zalivanje travnjaka, bazena i slično, rezultat je izostao. Da bi se sistem snadbevanja pijaćim vodom spasao i kupilo vreme do nekih padavina, JKP „Vodovod“ dalo je predlog da se uvedu restrikcije. Gradsko veće je predlog usvojilo i proglasilo vanrednu situaciju na teritoriji grada Čačka.

Tim povodom našoj redakciji se obratio Miloš Obrenović, samostalni odbornik Skupštine grada Čačka. Tekst prenosimo u celini

Miloš Obrenović, samostalni odbornik u Skupštini grada Čačka

Pod hitno obezbediti narodu na selu cisterne pijaće vode dok traju restrikcije!

Pozivam Bojovića, pomoćnika gradonačelnika resorno zaduženog za infrastrukturu da gradjanima obezbedi cisterne pijaće vode u ovim vrelim danima dok traju restrikcije! Prestanite da prebacujete odgovornost na seljake kako su oni potrošili svu vodu zalivajući svoje bašte. Javno pitam koliko je komunalna policija pisala kazni nesavesnim gradjanima nakon vašeg apela za racionalizaciju. Ako niste vodili računa zašto sad kažnjavate gradjane koji žive u seodskim i prigradskim mesnim zajednicama. Znate li vi da neka sela nemaju vodu čak mesec dana?!

Miloš Obrenović, samostalni odbornik u Skupštini grada Čačka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име