Obrenović podneo ostavku! POKS više nema odborničku grupu u Čačku

Politička javnost u Čačku je ponovo uzburkana. Jedan odbornik je podneo ostavku iz moralnih razloga. Kako je navedeno u saopštenju, koje je poslato mnogim redakcijama, Obrenović je ovaj potez povukao kao odgovor na sukobe u čačanskoj organizaciji POKS-a koji su sve učestaliji.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

„Poštovana javnosti , obaveštavam vas da ću na prvoj narednoj sednici Skupštine grada Čačka podneti neopozivu ostavku na sve stranačke funkcije. Zbog sukoba u GrO POKS Čačak , loših medjuljudskih odnosa, nedoslednosti , ličnih sujeta i političkih kombinacija sa ciljem primitivne trgovine , doneo sam odluku da podnesem ostavku na mesto šefa odborničke grupe POKS i mesto potpredsednika stranke , kao i da zajedno sa saradnicima i saborcima napustim stranku. U nastavku ćemo delovati kao nezavisna grupa gradjana u opoziciji i nastavićemo da se zalažemo za prava naših gradjana. Ovom odlukom želimo da stavimo tačku na trule kompromise i da jasno pošaljemo poruku pojedinim sebičnim i samoživim politikantima da se za čast i poštenje ne mogu zalagati oni koji to ne pokazuju na ličnom primeru. Kako mislili i radili , tako nam Bog pomogao!“ – stoji u saopštenju koje potpisuje još uvek aktuelni šef odborničke grupe POKS Čačak.

1 KOMENTAR

  1. […] Miloš Obrenović, samostalni odbornik, je jutros na svom fejsbuk profilu najavio dolazak Milice Djurdjević u Čačak. Tom prilikom je rekao da će on u narednom periodu na sednicama Skupštine grada nastupati kao odbornik Srpske stranke „Zavetnici“. Podsećamo da je Obrenović u lokalni parlament ušao kao nosioc liste POKS, koja je napravila najbolji rezultat u Srbiji. Njegovim izlaskom iz POKS-a došlo je do raspada te stranke. […]

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име