Obrenović: Političarima nije mesto u Preljini! Guše narodni bunt

U našu redakciju je stiglo saopštenje Miloša Obrenovića, odbornika Skupštine grada Čačka. Obrenović poziva političare i stranke da se ne mešaju u gradjanske proteste, jer smatra da će se tako ugušiti narodni bunt.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti;

Narod je izašao na ulice iz straha od posledica koje bi aktivnosti kompanije Rio Tinto mogle da imaju na životnu sredinu. Takodje ih brine Zakon o eksproprijaciji zbog prava gradjana na svoju imovinu. To su ozbiljne teme o kojima treba govoriti i upoznati širu javnost. Pozdravljam predlog da se Zakon o eksproprijaciji vrati Skupštini na razmatranje.

Ono što nikako ne sme da se dogodi, to je da razne stranke i političari privatizuju gradjanske proteste. Imali smo prilike da vidimo prethodnih godina šta se desi kad se političari umešaju u gradjanska posla. Zbog toga pozivam sve stranački motivisane i zlonamerne političare da ostave narod na miru, kako bi gradjani izdejstvovali pobedu za život, za Srbiju!

Pozivam sve strane na prisebnost i pažnju kako ne bi došlo do neželjenih posledica. Nezadovoljstvo treba izraziti na miran i dostojanstven način. Imajmo vere da će se rešenje naći.

Miloš Obrenović, nezavisni odbornik u Skupštini grada Čačka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име