Od 15. juna ulaz na atletsku stazu moguć jedino uz besplatnu karticu

Besplatne kartice za ulaz na atletsku stazu
U skladu sa novim trendovima poboljšanja i kontrole korišćenja atletskog stadiona. Sportski centar „Mladost“ od 15. juna počinje sa elektronskom kontrolom ulaska na pomenuti sportski objekat.

Uređen je potpuno novi ulaz u atletski stadion, a postavljen je i elektronski brojač koji će veoma brzo biti u funkciji. Potrebno je napomenuti da će atletski stadion kao i do sada biti potpuno dostupan svim posetiocima, bilo da se radi o aktivnim sportistima ili rekreativcima. Svi potencijalni posetioci i korisnici atletskog stadiona će morati da poseduju članske karte koje će biti BESPLATNE. Članske karte će se izdavati u prostorijama SC „Mladost“, a prijavljivanje se može obaviti putem sajta scmladost.rs .

„Ovo je svakako novina kada je u pitanju korišćenje naših objekata. Razlog je jednostavan, a to je evidencija korisnika i svakako veća bezbednost svih onih koji koriste atletski stadion. Takođe ćemo kao ustanova koja upravlja ovim objektom biti u situaciji da kroz ovakav vid korišćenja imamo bolje uslove za očuvanje samog objekta. I dalje će na atletskom stadionu biti 24-časovno dežurstvo naših radnika, koji će voditi računa o pravilnom korišćenju objekta, ali i biti pri ruci svim korisnicima ukoliko se suoče sa bilo kakvim problemom“ – rekao je direktor SC “Mladost“ Miloš Stevanić.

Podsećamo još jednom da bi svi korisnici atletskog stadiona trebalo da do 15.juna izvade članske karte, koje će im omogućiti svakodnevno korišćenje ovog rekonstruisanog objekta. Bliže informacije možete dobiti svakog radnog dana na ulasku u atletski stadion u periodu od 10 do 18 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име