Od ove sezone klizalište na gradskoj plaži, otvaranje 17. decembra

ČAČAK – U Sportskom centru “Mladost“ su u završnoj fazi pripreme za novu klizališnu sezonu. Brojni naši sugrađani će ove godine biti u prilici da uživaju u zimskim čarolijama u jednom sasvim novom ambijentu.

Naime, klizalište je po prvi put postavljeno u novom ambijentu gradske plaže, a za brojne posetioce su planirani i novi sadržaji.

Po prvi put će naši posetioci biti u prilici da praznične, ali i dane raspusta provedu u novom ambijentu. Postavljeno je klizalište nove generacije na prostoru gradske plaže. Verujemo da ćemo brojnim posetiocima koji će upravo zimski period provesti u Čačku priuštiti zadovoljstvo boravka na ledu, ali i celom ovom prostoru gde će ih čekati novi sadržaji, sa samo jednim ciljem da se pre svega dečja graja čuje u predstojećim danima“ – rekao je direktor SC “Mladost“ Matija Bratuljević.

Uz već tradicionalnu klizališnu sezonu ove zime će prvi put biti organizovan festival Zimska čarolija, koji će se paralelno održavati na prostoru gradske plaže.

Jedan smo od retkih gradova koji se može pohvaliti ovako uređenim delom. Svima je jasno koliko je urađeno na ovom prostoru u prethodnih nekoliko godina. Osnovni motiv i želja su nam da gradska plaža “živi“ i u zimskom periodu, a naravno cilj je da našim sugrađanima ponudimo adekvatne sadržaje u kojima će svako za sebe naći lepu razonodu i zadovoljstvo tokom naredne sezone“ – rekao je pomoćnik gradonačelnika Miloš Stevanić.

U sklopu manifestacije Zimska čarolija planiran je bogat muzički program, zatim humanitarni bazar na kome će izlagati čačanski proizvođači, velika novogodišnja jelka želja, kao i brojna iznenađenja.

Nova klizališna sezona startuje 17. decembra, a početak manifestacije “Zimska čarolija“ je planiran za sedam dana kasnije.

Uz besplatno iznajmljivanje klizaljki, cena ulaznice za jedan termin u trajanju od 90 minuta je 200 dinara.

Postavljanje klizališta nove generacije će takođe doneti i veliku uštedu u potrošnji električne energije što u aktuelnom trenutku svakako nije zanemarljivo“ – navode u SC “Mladost“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име