Djurić: Odbornik Petković nije izmirio dug za oštećen automobil

U našu redakciju je stigao dopis u kom se navodi da su Petkovićevi aktivisti u toku kampanje oštetili imovinu izvesnom Sladjanu Djuriću. On navodi da su ga prevarili nakon dogovora o isplati štete. Posebno ga vredja činjenica da Petković danas ima ulogu odbornika koji bi trebalo da brine o Čačku, a radi se o osobi koja izbegava odgovornost i prebacuje krivicu na saradnike.

„Vidim da je ovih dana u javnosti aktuelan odbornik Petković. Angažovao je botove da ga hvale, pa da im poručim da on još nije isplatio odštetu koju su mi njegovi aktivisti načinili na automobilu. Šteta koju su mi naneli iznosi oko 300 evra ali nije stvar u novcu, već u tome da je odgovornost prebacivao na njegovog zamenika Aleksandra Kundačinu.“ – poručio je Djurić i dodao;

Dva predsednika: Goran Petković i njegov kolega Aleksandar Kundačina

„Potom su njih dvojica prebacivali odgovornost medjusobno, a ja posle godinu dana nisam dobio odštetu. Ovim putem javno šaljem apel gospodinu Petkoviću kao odgovornom licu i zakonskom zastupniku te stranke, da se ponaša u skladu sa zakonom i izmiri svoje obaveze ili ću biti prinudjen da pravdu potražim na sudu. Uznemirava me činjenica da je on odbornik u Skupštini grada Čačka i to umesto da brine o gradjanima, on još i nanosi štetu i prebacuje odgovornost. Šta narod može da očekuje od takve osobe?“ – rekao je Djurić.

Mi nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Goranom Petkovićem. Iz njegove stranke nam poručuju da se ogradjuju od napada na našu redakciju ali da ne bi o tome pričali za medije. Sve u svemu u toku je postupak kojim se utvrdjuje indetitet lica (u narodu poznata kao „Petkovićevi botovi“) koja su na najprimitivniji način vredjali gradjane i upućivali pretnje putem društvene mreže fejsbuk.

„Kod nas je trenutno haos, imamo mnogo muka. Verujte da nam je ovo najmanji problem. Svakako, svi se ogradjujemo od njegovih istupa ali ne bih sad o tome pričao.“ – poručuju iz njegove stranke.

Prema informacijama kojima raspolažemo, čini nam se da će i Sladjan Djurić svoju pravdu potražiti na sudu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име