Osnovna škola“Preljina“: Dodela nagrada najuspešnijim učenicima

Danas je u Osnovnoj školi “Preljina“, uz prisustvo učenika, roditelja i nastavnika, priređena svečanost u čast najboljih, najvrednijih i najuspešnijih učenika. 
Naša škola može i želi da pamti i da se pohvali svojim najuspešnijim učenicima, da ih nagradi i poželi još više uspeha u daljem nastavku školovanja. Posebna nam je čast da danas možemo nagraditi učenike koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima. Zahvaljujemo se nastavnicima koji su zaslužni za ove fantastične rezultate. Poručuju iz Osnovne škole „Preljina“.
Ovom prilikom je svečano ispraćena i generacija maturanata. Na sednici Nastavničkog veća za Učenika generacije, proglašena je Mina Beljaković. NJena upornost, posvećenost i empatija su nadahnuli i postakli mnoge njene drugove da krenu istim putem.
Mina Beljaković, Milica Kovačević i Dimitrije Obradović nosioci su diplome „Vuk Karadžić“, koja se dodeljuje za ostvaren odličan uspeh iz svih nastavnih predmeta i značajne rezultate na takmičenjima tokom školovanja.
Sportista generacije je Mirko Stepić, on je ponosni nosilac brojnih timskih i pojedinačnih nagrada iz oblasti fizičke kulture – odbojke, futcala, stonog- tenisa i streljaštva.
Na kraju smo ispratili naše maturante sa porukom: „Vreme je da krenete u veliku avanturu srednje škole. Prvi dani mogu biti izazovni, ali se oslanjajte na svoje sposobnosti i veru u sebe. Neka vam osnovna škola bude temelj za uspehe koje ćete postići u budućnosti.“
Ovo je takođe trenutak da se zahvalimo svim učiteljima i nastavnicima koji su ovu generaciju vodili i podržavali tokom osnovnoškolskog putovanja.

Hvala vam što ste im prenosili znanje i inspiraciju, ali i što ste im bili prijatelji i mentori. Roditeljima naših učenika se takođe obraćamo s poštovanjem. Vaša ljubav, posvećenost i podrška nikada nisu prestale. Hvala što ste bili uz svoju decu na svakom koraku, nastavite i dalje da budete njihova podrška i ohrabrenje. Poručuju voditelji današeg programa Nikolina i Veljko.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име