Osnovna škola “Preljina“- Svečani prijem đaka prvaka

Danas su u Osnovnoj školi “Preljina“ uz intoniranje himne „Bože pravde“ i bogat program učenika trećeg razreda, svečano dočekani đaci prvaci.

„Naša škola je ove školske godine bogatija za četrdeset osam đaka prvaka. Koji su raspoređeni u matičnoj školi u IO u Prislonici.“
Oživeli su hodnici, školsko dvorište, na sve strane se čula dečja graja i smeh. Sreli se drugari, posle dugog raspusta željni priče i iigre.
Dobrodošlicu novim đacima poželeo je direktor škole Radojle Čolović. Tom prilikom je istakao da je dolazak novih učenika najlepši dan za svaku školu.
Poželeo im je dobrodošlicu u svet slova i brojeva, iskreno druženje, puno igre i radosti. Istakao je da ćemo u ovoj školskoj godini osim novih znanja, zajedno graditi mostove prijateljstva, ljubavi, tolerancije i uvažavanja. Zajedno čemo graditi nove vrednosti, da nas različitosti uče da budemo bolji ljud i da je lepota u tome što smo različiti, ali ipak isti.
Svim učenicima i nastavnicima grada Čačka želimo srećan početak nove školske godine, poručuju učenici i nastavnici Osnovne škole „Preljina“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име