Ovo je mladić koga su nasilnici pretukli u Crnoj Gori

Josif je maturant, a tuklo ga je 15 MONSTRUMA!

Mladić koji je sinoć brutalno pretučen na ulici u Podgorici je Josif Vukićević, maturant Gimnazije u Danilovgradu

Snimak iz Podgorice na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kog je bukvalno gazilo 15 monstruma obišao je Srbiju i razbesneo svakoga ko je ne može da trpi nepravdu i šikaniranje.

Iz cele Crne Gore sinoć su se okupili srbofobi i ljubitelji besplatnog benzina, jer je Vlada Crne Gore poklanjala benzin onima koji idu na doček, spremni da “brane” otadžbinu. Uzvikivali su “Branićemo ovih dana Crnu Goru od dušmana”. Da ironija bude veća, sve se desilo baš na Dan svetog Save, pa je svečanost upriličena za sportiste pala u drugi plan.

Iako su se prvo pojavile informacije da je nedužni momak tobože provocirao okupljene “Crnogorce”, ispostavilo se da je dečko išao u posetu svojoj devojci, kada je na njega nasrnula desetina huligana kojima nije trebao nikakav povod da nedužnog dečaka ugaze od batina.

Marko Milačić, predsednik Prave Crne Gore je objavio na svom instagram profilu identitet i fotografiju ovog nedužnog dečaka.

U opisu fotografije Milačić je napisao da je dečak još uvek u bolnici.

“Ovo je mladić koga su pretukle kukavice: Josif Vukićević, maturant gimnazije u Danilovgradu koji živi pod Ostrogom, a koji je koliko čujem još u bolnici. Heroju naš, dijete naše, svi smo uz tebe!!!”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име