Panići nisu sami!

Priča koja je pogodila u srce mnoge dobre ljude ima i svoj srećan nastavak. Sve je veći broj ljudi koji žele da pomognu. Paniće su posetili i predstavnici Grada Čačka i bili gosti na Svetog Nikolu.

„Drugari, predstavnici Grada Čačka su se priključili podršci Panićima. Danas smo im bili gosti na krsnoj slavi. Bratislav i Miroslav su divni momci, puni života i radosti. Porodica je skromna i zahvalna na podršci koja dolazi sa svih strana.

Predstavnici Grada Čačka sa porodicom Panić

Najveći problem im je nedostatak struje i vode i iz tih razloga smo otišli da se upoznamo sa njihovim problemima. Gradonačelnik Milun Todorović je obećao podršku i rešenje u najkraćem roku i te vesti smo im lično preneli. Novac koji pristiže sa svih strana pomoći će im da izmire dugove prema EPS- u i da reše imovinsko-pravne odnose, nakon čega će biti priključeni na mrežu posle dugih 10 godina.

Foto fejsbuk: Slavski darovi

Hvala Vlade Dragic koji je odlučio da javnost upozna sa ovim borcima, divnom i skromnom porodicom iz Milićevaca.“ – napisao je Dušan Radojević, član Gradskog veća, na svoj fb profilu.

Izvor: 032 info, Fejsbuk

6 KOMENTARA

  1. ravo, svaka cast! Divno sto ste otisli kod njih i verujem da su srecni i da im znaci puno sto imaju podršku!

  2. To su moji ponosni Panici i kad nemaju ne kukaju i svoju muku sami su nosili al nece vise ,da nije jedne osobe ni sam nebi mogao ovo da pokrenem i zato kazem u ime porodice Panic hvala puno Jeleni BN,idemo svi zajedno hvala na podrsci od srca

  3. Неизбежно је да наилазимо на породице лошег материјалног стања, које тешко живе и немају много избора осим да уз помоћ добрих људи врате дугове и добију ветар у леђа за будућност! Да ти мали дечаци једног дана буду ослонц својој породици!
    Браво и да будете узор свима!!!

  4. O kakvoj časti i sreći govorite ljudi.ŽENI SE UBIO SIN!!!!!!!!.Čujete li.Zbog siromaštva.Gde su do sada bile te komšije da obaveste medije.Mogao se mlad život spasiti.Bolje ćutite i u najvećoj tišini(bez neprimerenih komentara)u znak poštovanja prema izgubljenom mladom životu,a zbog naše kolektivne sramote sakupljajte donacije i šaljite što pre.Da ne bude veće tragedije.PS.Po ko zna koji put se obistinila ona naša :Bolje da komšiji crkne……Srpska zavist,nesloga i pakos na delu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име