Parezanović: Čega se Djilasovi botovi stide, narod se ponosi

Svedoci smo ovih dana sve ružnijeg obračuna političkih neistomišljenika na društvenim mrežama. Pojedinci u nedostatku argumenata posežu za uvredama zasnovanim na raznim oblicima netrpeljivosti. Jedan od takvih primera je i napad na Marka Parezanovića. Aktivisti stranke Dragana Djilasa pokušali su da „ismevaju“ to što je Parezanović kao mlad čovek sa 14 godina prodavao lubenice. Tim povodom na svojoj fb stranici oglasio se i Parezanović.

„Opozicioni aktivisti su slikali kamion mog oca i sada Boškovi i Đilasovi botovi iz raznih krajeva Srbije šeruju te slike po društvenim mrežama uz podrugljive komentare. Kamion sa kojeg sam od 14. godine života prodavao lubenice.

Printskrin fb Marko Parezanović

Valjda je to u njihovom mentalnom sklopu sramota, pa treba da se stidim toga. Valjda je u njihovom sistemu vrednosti sramota da poslanik bude neko ko je pošteno radio bilo koji posao i to u školskim i studentskim danima. Žao mi je, ali ne delimo iste vrednosti. Ono čega se oni stide, ja se time ponosim.

O ovome treba da razmisle svi mladi ljudi, đaci i studenti, koji u slobodno vreme rade fizičke poslove, konobarišu ili nadniče da bi pošteno zaradili neki dinar. Niste manje vredni zbog toga što pošteno radite, najčešće vredite mnogo više od onih koji vas omalovažavaju.“ – napisao je na svojoj fb stranici Marko Parezanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име