Pesničko veče – poziv za mlade koji pišu pesme

Pesničko veče „Jezikom kroz stihˮ biće održano 18. februara od 18.00 časova u Velikoj sali Kulturnog centra u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Čačka, već treću godinu zaredom, sa ciljem da se mladi pesnici, kako afirmisani, tako i neafirmisani, predstave posetiocima svojom poezijom.

Mladi sugrađani koji su talentovani za pisanje pesama mogu da se prijave za učešće na pesničkoj večeri do 5. februara u ponoć, i to putem formulara koji se nalazi u opisu instagram i fejsbuk stranice Kancelarije za mlade, putem mejla kzm.cacak.ler@gmail.com, telefona 032/349-252 ili lično u prostorijama Kancelarije za mlade. Pravo na takmičarsko učešće imaju mladi od 14 do 35 godina koji bi se publici predstavili jednom autorskom pesmom.

Te večeri publika će svojim glasovima odrediti pobednika, nakon čega će uslediti dodela specijalnih nagrada za prva tri mesta, kao i prigodnih poklona za sve ostale učesnike.

Prepoznajući značaj ovog događaja, pesničko veče „Jezikom kroz stihˮ do sada su podržali: Grad Čačak, Kulturni centar Čačak, Muzička škola „Dr Vojislav Vučkovićˮ, Plesni klub „Lunaˮ, Baletski studio „Adađo ASˮ na čelu sa Snežanom Aćimović, „UniStudioˮ i cvećara „Čudesna šumaˮ.

Organizatori najavljuju čarobno, kulturno veče okićeno stihovima i notama mladih pesnika i muzičara, koracima talentovanih plesača i balerina i još zanimnjivih sadržaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име