Pet novih dečijih igrališta u Čačku

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, danas je sa saradnicima posetio novo dečije igralište u naselju Avenija 2, koje se nalazi u Bulevaru Vuka Karadžića (preko puta STOP ŠOP-a). Prema rečima Todorovića, iz budžeta Grada izdvojeno je 15 miliona dinara za pet novih dečijih igrališta na gradskom području.

„Ovo igralište na kome se danas nalazimo, jedno je od pet novih u Čačku, opremljeno najlepšim spravama za mališane, ali i spravama za one starije. Ostala četiri igrališta nalaze se Ulici Svetog Save, Ulici kneza Vase Popovića, u Beljini pored sportskih terena i u MZ „Sajmište“. U ovom delu u Aveniji, igralište je izgrađeno na 450 metara kvadratnih, zemljištu koje pripada Gradu, tako da smo imali prostor i investirali u one koji su nam najbitniji, naše najmlađi sugrađane. Na ovom i svim ostalim igralištima, zbog bezbednosti naših mališana, postavljena je gumena podloga po svim propisanim standardima“ – rekao je Todorović.

Gradonačelnik Čačka je ovom prilikom naglasio da je u proteklih sedam godina urađeno skoro 50 dečijih igrališta na gradskom i seoskom području, koja se nalaze uglavnom pored vrtića ili osnovnih škola, tamo gde je najviše dece, koja mogu svoje slobodno vreme da iskoriste na najbolji mogući način

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име