„Pobednik 032“ na Kraljevačkom šampionatu u karateu

Na tradicionalnom, XVII po redu kraljevačkom šampionatu u karateu održanom u nedelju 1. marta u organizaciji karate kluba „Reikon“ učešće su uzeli i čačanski karatisti kluba „Pobednik 032“.

Veliki broj, kako takmičara, sudija, trenera, tako i publike, okupio se u nedelju u kraljevačkoj sportskoj dvorani. KK „Pobednik 032“ nastupao je sa mladjom ekipom takmičara i uspeo da ostvare odlične rezultate. Nikolina Lazović, nastupala je u katama i borbama i u obe discipline osvojila j srebrne medalje. Andrija Čakarević, Milica i Lazar Milovanović, najnoviji članovi kluba, kojima je ovo ujedno bilo i „vatreno krštenje“, takođe su došli su do medalja.

I to Andrija srebrna, Milica i Lazar bronzana medalja svi u katama. Helena Brković, imala je odličan nastup i u katama i u borbama, u katama osvojila je bronzanu medalju u veoma teškoj konkurenciji, dok u borbama je ovaj put ostala bez odličja i plasirala se na peto mesto, dok je Suzana Jerinić u istoj disciplini bila četvrta.

Najmlađi član kluba, kao i najmlađi učesnik turnira, bio je upravo član našeg kluba, Maksim Marinković, koji u maju puni tek tri godine. On je osvojio drugo mesto u disciplini „KIHON u mestu“, i kao najmlađi učesnik turnira dobio pehar i velike pohvale.

Ovo je prvi turnir u 2020 na kome je naš klub uzeo učešće. Ovim putem bih htela da se zahvalim prof Zoranu Jakovljeviću i KK „Reikon“ na izuzetnoj organizaciji i gostoprimstvu koje je prisutno godinama unazad na kraljevačkom šampionatu. 17 godina organizovati takmičenje i biti istrajan i odličan u tome nije mala stvar. Kao i da se pohvalim svoje najmlađe takmičare na pokazanom umeću u nedelju, i da im poželim još više uspeha u narednom periodu.

** Upis u karate školu i dalje traje, treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 20h u sali Doma kulture u Konjevićima.

Marija Petković, predsednik i trener KK „Pobednik 032“

Izvor: 032info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име