POKS Čačak: Osuđujemo brutalno prebijanje građana od strane policije

POKS Čačak se obratio javnosti saopštenjem u kom oštro osuđuju prebijanje nedužnih građana od strane policije, a koje prenosimo u celosti.

“Pokret obnove Kraljevine Srbije u Čačku najoštrije osuđuje brutalno prebijanje nedužnih građana od strane policije. Momci koji su sedeli na klupi i žena na trotoaru nisu krivi zbog toga što je neko kamenicama gađao policajce. Policija ima pravo da se brani od napada, ali ne i da bije mirne građane. Svi imaju pravo da mirno protestuju i da zbog toga ne trpe bilo kakve konsekvence. Još jednom se pokazalo da u Srbiji nema jedinstva oko osnovnih nacionalnih interesa, a to jedinstvo može da obezbedi jedino Kralj. Stranke su tu da se bore za vlast i po cenu bratskih sukoba na ulicama.

Pokret obnove Kraljevine Srbije ne učestvuje na ovim protestima, isto kako smo kritikovali vlast zbog ljubljenja i grljenja tokom proslave, tako smatramo da su ovakvi skupovi epidemiološki nebezbedni. Pored toga, ne želimo da učestvujemo u akcijama koje organizuju udbaški agenti poput Srđana Noga, Boška Obradovića, Marka Bastaća i drugih tajkunskih opozicionara koji svojim delovanjem pomažu Vučiću.

Pokret obnove Kraljevine Srbije poziva sve građane da budu oprezni i da čuvaju svoje i zdravlje svojih bližnjih.

Živela Kraljevina Srbija, živeo Čačak!”

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име