Preko 600 takmičara na trci sa preprekama u Ovčar Banji

Ovogodišnji WILD WEST OCR 2.0 održava se 4. juna, sa početkom u 10 č u Ovčar Banji. Prijavilo se preko 600 takmičara koji će se boriti za vredne nagrade sponzora, prelazeći staze preko dve planine i reku Moravu.

„Takmičari su rekreativci, željni adrenalina i lepe prirode, takmičari zdravog duha. Na drugom izdanju WILD WEST OCR trke boriće se na 10 km sa 20 veštačkih prepreka, prelazeći stazu na planini Ovčar i 23 km sa 35 prepreka, prelazeći Ovčar, Kablar i nekoliko puta reku Moravu“, istakli su organizatori trke.

Događaj podržali: Grad Čačak, Sportski centar Mladost i Turistička organizacija Čačka, kao i javna preduzeća grada Čačka.

Svi zainteresovani su pozvani da dođu u Ovčar Banju 4. juna, od 10 č je start trke, da uživaju u sadržajima koje WILD WEST nudi i da bodre takmičare na putu do cilja i na preprekama od kojih će neke biti postavljene baš u Ovčar Banji.
Lokalni put u Ovčar Banji će biti zatvoren za vozila u periodu od 10 č do 14 č.

Izjave za medije planirane su u subotu 4. juna u 9.30 č u zoni starta i cilja, pored auto kampa. Kontak osoba za medije je: Katarina Ivanović 0638170671.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име