ПРИЈЕМ ОДБОЈКАШИЦА ОШ „СВЕТИ САВА“ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА ТОДОРОВИЋА

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, данас је са замеником Владаном Милићем и помоћником Мирославом Петковићем, уприличио пријем за одбојкашице Основне школе „Свети Сава“, шампионке Србије у категорији основних школа на 12. Олимпијским спортским играма ученика из Републике Србије у одбојци.

Одбојкашица Сара Вранић је истакла да је „победнички тим“ већ пет година у истом саставу.

„Марљиво тренирамо и то нам се враћа кроз успехе, ово нам није први пут да освајамо државна првенства. Ми смо навикли на победе, јер тиме се увек водимо, на сваком турниру нам је циљ да победимо“ – рекла је Сара.

Тренер младих одбојкашица професор физичког васпитања Слободан Николић је поносан на ученице које су донеле пехар, прошавши веома успешан пут од септембра прошле године до финала.

„Ова екипа има сјајан тимски дух, једна другој су изузетна подршка, и оно што их издваја од других екипа су жеља и мотив. Такође, и начин на који играју, јер својим темпом намећу игру и показују одакле долазе. И овом приликом желим да им захвалим, јер смо сви поносни на њих“ – рекао је професор Николић.

Испред Града Чачка Мирослав Петковић, помоћник градоначелника честитао је младим спортисткињама.

„Велико нам је задовољство што данас уживамо у друштву ових дивних, скромних и васпитаних девојака, које су на турниру показале шта је тај наш чачански инат и хемија између правих спортисткиња, јер када сте први у конкуренцији од 31 екипе на Олимпијским играма основних школа, то је заиста огроман успех“ – рекао је Петковић, напомињући да Град Чачак јесте град спорта, да увек подржава своје спортисте и да ће ученице, у складу са одлукама Града, имати могућност да буду награђене, да ће за овакав успех добити адекватну награду.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име