Prikupljen novac za otplatu stambenog kredita preminulog dr Slobodana Blagojevića. Porodica zahvalna Milunu Todoroviću, privrednicima i fondaciji „Qvantox“

ČAČAK – Porodica dr Slobodana Blagojevića, koji je 29. decembra prošle godine preminuo o posledica infekcije koronavirusom, objavila je da je prikupljen novac za otplatu njegovog stambenog kredita.

Kako navodi porodica Blagojević, pomoć koju su dobili u teškim vremenima je nemerljiva.

Brat Slobodana Blagojevića, Đorđe, u dopisu medijima saopštio je da je za samo petnaestak dana, zahvaljujući humanim i dobronamernim ljudima, sakupljeno 25.000 evra, na čemu je, kako je naglasio, porodica Blagojević svima neizmerno zahvalna.

„Prevashodno smo zahvalni gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću, na čiju inicijativu su se odazvali privrednici i prikupili značajnu sumu od nešto više od dva i po miliona dinara, a akciji prikuljanja novca se pridružila i lokalna fondacija „Qvantox“, preko koje su drugovi, kolege, prijatelji, ali i mnogi drugi uplaćivali novac u tu svrhu i sakupili ostatak, dovoljan za otplatu kredita. Porodica Blagojević zahvaljuje svim ljudima koji su se odazvali, uplatili novac kojim je stambeni kredit isplaćen“ – naveo je Đorđe Blagojević.

On je naglasio da će zahvaljujući svima njima Slobodanova deca, sin Uroš, koji ima devet godina i trogodišnja ćerka Ana imati sigurno odrastanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име