Pripadnici CZ Čačak u Vrnjačkoj Banji na visini zadatka

Pokazna vežba „SPORAZUM 2021“ je održana u Vrnjačkoj Banji u okviru svečanosti povodom potpisivanja sporazuma „SLIV ZAPADNE MORAVE“. Učestvovali su predstavnici osamnaest gradova i opština. Pored jedinica civilne zastite opšte namene, učestvovali su i pripadnici Gorske službe spašavanja.

„Hvala nj.e. ambasadoru Semu Fabriciu, šefu Delegacije Evropske unije u Republici Srbij, Fransin Pikap stalna predstavnica UNDP u Republici Srbiji, Marku Blagojeviću direktoru Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, Mariji Mačužic Puzić, drzavnoj sekretarci Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Nikoli Torbuk, zameniku generalnog sekretara Stalne konferencije gradova i opština, Jeleni Marić Luković UNDP, Sandri Nedeljković, zameniku direktora Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, gradonačelnicima i predsednicima opština, kolegama iz gradova i opština i drugim učesnicima.“ – poručili su iz CZ Čačak.

Bratislav Zečević oduševljeno dočekuje Miluna Todorovića, gradonačelnika Čačka

Poučeni ranijim iskustvima vezanim za poplave, ove donacije će nam dobro doći. Mobilna brana u dužini od šesto metara će nam omogućiti veću i bržu operativnost koja je presudna u kritičnim momentima.

Foto: CZ Čačak

„Ostavili smo dobar utisak na sve prisutne. Organizovani i disciplinovani, što mi volimo da kažemo na visini zadatka. Ni naš šef Zečević nije krio emocije prema nama. Civilnu zaštitu u Čačku čine ljudi koji su spremni 24 časa dnevno da se stave gradjanima na raspolaganje i ne bismo uspeli da nije velike podrške koju dobijamo od grada Čačka.“ – poručio je jedan od pripadnika CZ Čačak

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име