PS Čačak: Djilas Čačanima nije objasnio zašto im ne treba auto-put

Gradski odbor Pokreta socijalista Čačak danas je obeležio 11 godina svog postojanja i borbe za bolji i pošteniji grad u kome žive i rade sa svojim porodicama.

Pokret socijalista je iz Čačka poručio da Đilas, Jeremić i Obradović hoće vlast po svaku cenu, ali bez izbora i mimo volje građana.
„Građani Čačka su odabrali budućnost, odabrali su politiku Aleksandra Vučića, odabrali su rad i rezultate, puteve, fabrike i nova radna mesta, neće Čačani snajpere, testere i nasilje koje nude dosovci.“

Foto fejsbuk: Vladimir Ristović

PS iz Čačka je posebno pohvalio politiku Vučića i Vulina koju vode prema migrantima, ističući da je jedino Srbija uspela da pokaže humanost prema migrantima, ali i da zaštiti svoj narod.
PS je pozvao ljotićevca Boška Obradovića da ne preti građanima Čačka migrantima koji ne postoje i koji nikada nisu ni kročili u Čačak.
„Za Obradovića i njegovu politiku nasilja viš ne glasa ni uža rodbina, a kamoli građani.“, kazali su iz PS.
Oni su se posebno osvrnuli i na Đilasovu sinoćnu posetu Čačku.
„Dragan Đilas je sinoć boravio u Čačku, ali nije odgovorio zašto građanima Čačka ne treba auto-put do Beograda?
Đilasu su putevi za građane centralne i zapadne Srbije skupi i nepotrebni, a nije mu bio skup most na Adi kada su pristupne saobraćajnice koštale skuplje od samog mosta i kada je on mogao da se ugrađuje.
Pošto je Đilas juče pretio Vučiću da je vreme da ode, mi mu ovde iz Čačka poručujemo da Vučić neće otići nikud.
Đilas je taj koji je odavno otišao na političku marginu, i to voljom građana, a krajnje je vreme da Đilas objasni odakle 618 miliona.“, zaključuje PS Čačak.

Izvor: 032 info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име