„Pukla ljubav?“: Kundačina se ogradio od odbornika Gorana Petkovića

U našu redakciju stigao je dopis koji potpisuje Aleksandar Kundačina, predsednik Pokreta monarhista Srbije. On je inače kandidat za odbornika koji se nalazi na istoj odborničkoj listi kao i Goran Petković, odbornik u Skupštini grada Čačka sa kim je Kundačina svojevremeno potpisao koalicioni sporazum.

Izgleda da su Gorana Petkovića počeli da napuštaju najbliži saradnici.

Saopštenje za javnost Aleksandra Kundačine – Srpski pokret monarhista Čačak. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti i bez redakcijiskih izmena;

Cenjena javnosti, predsedništvo Srpski Pokret Monarhosta je zasedalo i donelo odluke po sledeće 3 tačke:

1 Ovim putem se javno ogradjujemo od svih stranačkih aktivnosti kojima je upravljao odbornik Goran Petković. Radi se o čoveku koji nije dorastao funkcije koju nosi. Pokret srpskih monarhista ne snosi nikakvu odgovornost za ostećenje Djurićevog automobila, jer je stranački materijal maslo Petkovića koji je izdao Pokret za obnovu Kraljevine Srbije.

2 Svi kojima nisu ispalćene dnevnice za čuvanje kutija neće biti u mogucnosti na nadoknadu jer su prosli svi rokovi. Petkovic nije reagovao na vreme.

3 Ovim putem se javno odričemo Petkovića jer nije viteški izbegavati odgovornost, posebno što ima odbornički mandat koji smo mu ustupili. On u Skupštini gleda lični interes a ne interes monarhista, jer za ovih godinu dana nije se javio ni jednom za reč

Srpski Pokret Monarhista će u buduće dobro razmisliti sa kim ide u koaliciju. Za kralja i otadžbinu!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име