Radojević: Ako Jugović voli blato i prašinu, pogrešio je što je preleteo u SNS

U našu redakciju je stiglo saopštenje Dušana Radojevića, narodnog poslanika i člana Glavnog odbora SNS. On je reagovao na izjave pojedinih političara koji kritikuju rekonstrukcije delova grada i postavljanja behatona. Takodje, ocenio je da je Bratislav Jugović pogrešio što je se učlanio u SNS, ako mu smeta infrastrukturni razvoj Čačka.

Izbori su prošli, gradjani su dali svoj sud, ali opozicija očigledno nije razumela glas naroda.

Niko ne može da ospori da se u Čačku radi i gradi na sve strane. Rezultati su vidljivi, dela govore, a mi ponovo slušamo priču kako je loše to što smo uredili Gradsku plažu, Gradski bedem, Gradsko šetalište, Gradsku rupu… smeta im behaton, a nije im smetalo blato, prašina i lom.

Gradjani bi trebalo da znaju da je svaka aktivnost , pa i infrastrukturna, planirana budžetom grada i o njoj su odlučivali odbornici, a pitali su se i gradjani putem ankete. To govorim zbog onih politikanata koji nam spočitavaju da nešto radimo tajno. Budžet grada je transparentan i dostupan gradjanima u svakom momentu. Nama je bitno da to gradjani vide i znaju, a to su nam pokazali na ovim izborima gde smo zajedno ostvarili veliku pobedu.

Što se tiče postupaka Bratislava Jugovića, i njegovih konstatnih napada na naše kolege, mogu reći da nas to ne iznenadjuje. On voli pažnju, voli da kontrira, ali ne voli da radi. Lako je klevetati i vredjati, a mnogo teže je raditi i stvarati. Očigledno, Jugović je izabrao lakši put. Jedino me iznenadjuje to da je izabrao da preleti u našu stranku, jer ako voli blato i prašinu, onda je na pogrešnom mestu. Ja se nadam da će u nekoj narednoj stranci u koju bude otišao pronaći nekog ko voli blato i prašinu, jer se po njegovim nastupima u medijima vidi da je transfer pri kraju.

Dušan Radojević, narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име