Radojević kaže da nikoga nije uvredio na Tviteru i najavljuje otvaranje poslaničke kancelarije u Čačku

Foto: @dushan.radojevic

ČAČAK – Narodni poslanik SNS iz Čačka Daušan Radojević oglasio se pisanim saopštenjem povodom ukidanja Tviter naloga za 12 poslanika Narodne skupštine, među kojima je i njegov.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Zaista vodim računa kako se izražavam i šta pišem. Nisam nikoga uvredio, niti bilo kome pretio. Promovisao sam državu politiku, politiku mira i stabilnosti, kao i rezultate rada koje svi građani vide.

Ne čudi me odluka kompanije Tviter da srpskim zvaničnicima uskrati slobodu govora. U svetu se vodi specijalni rat, pripremaju teren. Kada su komunikacije u pitanju, ako žele, mogu jednim klikom da nas vrate u srednji vek. Zato se ne smemo mnogo oslanjati na društvene mreže i internet, već moramo razvijati mrežu neposredne komunikacije.

U razgovoru sa saradnicima, došli smo na ideju da otvorimo poslaničku kancelariju u Čačku. Cilj nam je da umrežimo gradane, mesne zajednice, udruženja i druge grupe, a sve u cilju bolje komunikacije. Ne znamo šta nas sve čeka u narednom periodu, ali smo pokazali sposobnost da savladamo sve probleme i nesreće zahvaljujući jedinstvu, slozi i dobroj komunikaciji. U slučaju da odu korak dalje i da nam zabrane komunikaciju na internetu, ovako ćemo biti u kontaktu, i spremno dočekati sve izazove.

Dušan Radojević, narodni poslanik SNS

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име