Radojević: Ko će građanima da plati duševnu bol koju im nanose Đilasovi botovi?

ČAČAK – Narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS Dušan Radojević oglasio se saopštenjem za javnost povodom, kako ističe, “sve učestalije napade putem pojedinih medija i društvenih mreža koji se odnose, kako na građane, tako i na funkcionere u Čačku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Kako su izbori sve bliži, Đilasovi botovi su sve aktivniji na društvenim mrežama. Oni na najmonstruozniji način dehumanizuju i kriminalizuju, kako porodicu Aleksandra Vučića, tako i članove Srpske napredne stranke. Odsustvo pravne sankcije za takve postupke daje vetar u leđa onima koji ne biraju sredstva da sruše državni i društveni poredak koji su građani Srbije uspostavili.

Videli su oni da im ne prolazi taktika u kojoj vređaju narod koji glasa za Vučića, ne prolaze im uvrede da smo sendvičari, krezubi i slično, zato što narod glasa za dela i rezultate, a ne za prazne priče.

Sada kada su dobro opremljeni, a njihovi budžeti brutalno uvećani, mediji pod kontrolom Đilasa etiketiraju svakog ko se usudi da javno podrži rezultate koje država postiže, i kao da prizivaju neko zlo, nesreću ili krizu kako bi okrivili svakoga ko im stoji na putu povratka na vlast.

Milun Todorović, sa svojim saradnicima, u poslednjih pet godina promenio je Čačak nabolje u svim segmentima, i to mišljenje deli apsolutna većina Čačana. Oni svoje stavove iznose na izborima u vidu glasova. Međutim, između ostalih, objave na Fejsbuk profilu Dnevna doza prosečnog Čačanina imaju za cilj da obmanu javnost koja ne živi u Čačku, a komentari da pokolebaju i zaplaše svakog ko misli drugačije.

Ja javno pitam Dragana Đilasa, koji tužaka svakoga ko mu kaže da je tajkun ili lopov, tobože nanose mu duševnu bol, koliko koštaju komentari njegovih botova koji na najprimitivniji način vredjaju žene, aktiviste i članove porodica svakom ko ne misli kao on?

Dušan Radojević, narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS

1 KOMENTAR

  1. D.O.S,ovci su najveće zlo koje je Srbiju snašlo od postojanja,Đjilas pripadao toj koaliciji,oni su isporučili Srpskog predsednika Miloševića stranoj državi.tj Hagu,oni su isporučili sve Srpske generale,HEROJE u Hag,oni su rasprodali i pokralo sve što je vredelo u Srbiji,oni su uništili Srpsku vojsku i naoružanje,oni su uništili Srpsku privredu,oni su savez od 18.stranaka,oni su zlo Srbije,i nikada više niko od njih neće uništavati Srbiju i narod koji živi u Srbiji…
    Živeli S.P.S i.S.N.S
    Živela Srbija…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име