Radojević: Lakše je bojkotovati nego se boriti

Predstavnici Saveza za Srbiju su sačekali odbornike ispred zgrade Gradske uprave uoči održavanja 34. sednice Skupštine grada i tom prilikom pozvali birače na bojkot izbora. Tim povodom u našu redakciju su stigla saopštenja od strane predstavnika Grada Čačka koja prenosimo u celini:

„Današnji performans ispred zgrade Gradske uprave od strane predstavnika Djilasovog saveza i njegovih saučesnika je doživeo debakl kao i sve druge akcije koje se pod njegovim plaštom organizuju.

Građani nisu bili zainteresovani za „proizvode“ ove koalicje jer na štandu nisu bile izložene ideje koje bi unapredili kvalitet života u našem gradu već štura „opravdanja“ za izbegavanje izbora i narodne volje.

Lideri u Savezu za Srbiju su bili nosioci vlasti od 2000. do 2012. godine a taj period obeležile su prodaje fabrika, državnih interesa i naše budućnosti pa tako i nismo iznenađeni idejom da organizuju „prodaju odborničkih mandata i diploma“ jer im je samo to još ostalo da prodaju. Dok oni među sobom ne mogu da se odluče da li će bojkotovati izbore ili ne, mi smo na današnjoj sednici Skupštine grada doneli odluke koje se tiču zapošljavanja naših sugradjana, posebno naše omladine. Usvojili smo Akcioni plan za zapošljavanje kojim smo, samo za program stručne prakse, izdvojili deset miliona dinara i time stvorili uslove da mladi steknu radna iskustva, primene znanja koja su stekli tokom studija i tako postanu konkuretniji na tržištu rada.

Ovaj mandat su obeležile odluke i investicije kojima smo pokrenuli privredu u našem gradu i stvorili uslove da se zaposli preko 4 000 naših sugrađana i to su rezultati koji garantuju da ćemo sprovesti naše planove za naredni period.“ – rekao je Dušan Radojević, član Gradskog veća.

Izvor: 032info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име