Radojević: Politikanti koriste tragediju za sticanje trulih političkih poena

Povodom reakcija u javnosti u kojima se pojedinci i organi lokalne i državne vlasti označavaju krivim  za tragediju koja se dogodila u Ovčar Banji, saopštenjem za javnost oglasio se Dušan Radojević, poslanik SNS iz Čačka. U saopštenju poslanik Radojević kaže sledeće;

Tragedija koja se desila u Ovčar Banji, sve nas je ostavila bez daha. Ne postoji inicijativa ,a ni stvar koju možemo učiniti da vratimo vreme. Ljubicu Mijatović i Milenu Erić ništa ne može vratiti. Ono jedino što može, to je da se utvrde okolnosti pod kojima se nesreća desila, i da se iste otklone kako se više nikad ništa slično ne bi dogodilo. Ali ono što je svakako suvišno i bespotrebno je etiketiranje „krivaca“ od strane politikanata.

Nije prošlo ni 24 časa od tragedije, a pojedinci su krenuli u borbu za političke poene. Daju predloge, najavljuju proteste, kreću u „lov na veštice“. Krivce traže u onima koji bruše ovaj turistički biser, koji se još zove „Srpska Sveta Gora“.

Ne možemo dozvoliti da bilo koja stranka, ili stranački pojedinac, koriste tragediju u kojoj je dvoje ljudi izgubilo život. I to samo zbog toga da bi napadalo Anu Brnabić, predsednicu Vlade i Miluna Todorovića, gradonačelnika Čačka. Oni su krivi jedino što su u Ovčar Banju uložili na stotine miliona dinara, i krenuli u totalnu revitalizaciju naših turističkih potencijala u Ovčarsko-Kablarskoj Klisuri.

Što se odgovornosti tiče, ona se mora utvrditi. Ali to će uraditi nadležni organi i institucije, a ne politikanti bilo koje vrste.

Dušan Radojević, narodni poslanik

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име