Razbijene prostorije SNS-a u Čačku! (FOTO)

U toku protekle noći, za sada nepoznati počinilac je pomoću velikog kamenog bloka, u pokušaju da razbije prostorije Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku, oštetio prostor naših vrednih komšija iz butika obuće ”Sara” na Gradskom šetalištu.

Ovaj vandalski čin, koji pokazuje bolesnu mržnju prema liku i delu predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, imao je za cilj da izazove strah i da nas pokoleba u našoj nameri da Srbiju i Čačak učinimo još lepšim mestom za život. Naravno, u pitanju je još jedan neuspeli pokušaj koji je samo napravio veliku štetu našim komšijama kojima ćemo pomoći da obnove svoj poslovni prostor.

„Ljudski je zapitati se da li je moguće da nečija patološka mržnja može ići toliko daleko, da ne poznaje granice zdravog razuma? Do kada će naši sugrađani morati da trpe tuđe frustracije i gnev nesposobnjakovića da sopstvenim neradom ”naprave” nešto, po njihovom mišljenju, vredno pažnje? Ako je ovo njihov jedini način da se građanima privuče pažnja, onda smo mi iz Srpske napredne stranke sigurni u to da su naša politika i vizija predsednika Aleksandra Vučića jedini pravi i zdravi put kojim Srbija ide. Srećom, Srbija se tim putem kreće već duže vreme i nema nameru da prestane i odustane. Građani dobro znaju da samo dela govore i da Srbija jedino može da ide putem budućnosti i napretka, a ne nazad u prošlost.
Poštovani sugrađani, budite sigurni da ne mogu oni da ruše koliko mi možemo da gradimo!
Teško ko normalan će poverovati da je u redu kamenovati čoveka koji je do našeg grada doveo najmoderniju saobraćajnicu auto-put Miloš Veliki i koji se mnogo više od njih svih zalaže da Čačak stane rame uz rame sa vodećim gradovima u Srbiji. Ponavljam, upravo on je insistirao da se Čačak ubrzano razvija u saobraćajnoj, privrednoj, zdravstvenoj i svakoj drugoj oblasti. A to ko je u pravu, neka građani sami procene. Živeo Čačak! Živela Srbija!“ – poručili su iz Srpske napredne stranke u Čačku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име