Rekonstrukcija Balkanske ulice trajaće 75 dana

Rekonstrukcija kolovoza i vodovodne mreže u delu Balkanske ulice, od Nemanjine do Solunske, započeta je na Malu Gospijinu. Toga dana je na toj deonici zaustavljen saobraćaj i tako će, vrlo verovatno, biti narednih mesec dana. Rok za završetak svih radova je 75 dana.

„Biće zamenjene azbestne vodovodne cevi u Balkanskoj, od Nemanjine do Ulice Čedomira Vasovića, kao i kompletno rekonstruisano 576 metara kolovozne konstrukcije. Očekuje nas i rekonstrukcija kućnih priključaka na vodovodnu mrežu. Najobimniji radovi će biti od Nemanjine do Solunske ulice i u tom delu je trenutno na snazi potpuna obustava saobraćaja i trajaće oko mesec dana“ – kaže Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika Čačka.

Vrednost svih radova je približno 32 miliona dinara. Zajednički ih finansiraju Grad Čačak i Ministrstvo privrede kroz Program podrške razvoju poslovne infrastrukture. Radove izvodi ”Štrabag Čačak”, uz nadzor javnih preduzeća ”Gradac” i ”Vodovod”.

„Hvala građanima za iskazano razumevanje, zbog izmene režima saobraćaja. Očekujemo da radovi budu završeni u predviđenom roku i kvalitetno, kako je i ugovoreno“ – napominje Bojović.

Z. J.

Izvor: Čačanski glas

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име