San postao java! Fudbalski teren u Zablaću pod reflektorima

Foto: FK "Omladinac" iz Zablaća

Grad Čačak intezivno radi na jačanju infrastrukture u sportu. Pored novca koji se izdvaja za takmičenje klubova, rukovodstvo grada Čačka želi da uslove u kojima se sportisti, podigne na viši nivo. Uprava FK „Omladinac“ iz Zablaća nije krila svoje oduševljenje nakon dosanjanog sna dugog 58 godina. Svoje ljubitelje kluba ali i meštane koji žive u Zablaću obradovali su vešću da je klub konačno dobio reflektore.

„Posle 58 godina postojanja, dočekali smo da reflektori zasijaju i na našem terenu. Ono što je nekad bio san i maštanje, sada je postalo realnost. Posle izrade tribine (koja će se pokriti ove godine), grejanja u klupskim prostorijama, izrade ograde oko terena, na red je došlo i osvetljenje igrališta, koje će znatno pomoći u organizaciji treninga i omogućiti da što više igrača prisustvuje treninzima. Ovom novom investicijom, uprava kluba pokazuje da se u našem klubu radi ozbiljno na svim poljima i da se igračima stvaraju uslovi za što bolji rad i posvećenost klubu.
Klub se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su učestvovali u ovom projektu, koji će klubu sigurno mnogo značiti u budućnosti.“ – poručuju iz kluba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име