Akademija fudbala „Jankec“ vrši upis novih članova za dečake i devojčice od 4 do 12 godina

Draga deco, poštovani roditelji,

Akademija fudbala Jankec vrši upis novih članova za dečake i devojčice od 4 do 12 godina tokom cele godine!

U današnje vreme, kada su Vaša deca preopterećena školskim brigama, zajedno sa sveopštom situacijom koja se na njih reflektuje kroz Vaše svakodnevne probleme, uz minimalne fizičke aktivnosti kao posledicu savremenog života, čini jedno stresno i, pre svega, nezdravo detinjstvo i odrastanje. Prema tome, moramo im vratiti osmeh, zdravo i bezbrižno detinjstvo, kroz igru i sport.

Bavljenje sportom a naročito fudbalom, višestruko doprinosi razvitku Vašeg deteta. Kako telesnom, tako i duhovnom, jer fizička aktivnost oslobađa organizam od stresa i napetosti. Takođe, potpomaže socijalnom razvoju ličnosti i društvenoj implementaciji, kroz igru, treninge i putovanja.
U interesu zdravlja i formiranja ličnosti Vašeg deteta sport je pravo rešenje, a samim tim i fudbal kao jedan od najpopupalrnijih sportova u svetu.

Fudbal kao sport, a pre svega kao fizička aktivnost blagotvorno deluje na psihu, kardio-vaskularni sistem, pluća, mišićni i zglobni aparat. Uz pravilan odabir odgovarajućih sredstava fudbal je koristan kao prevencija, a može u nekim situacijama i da pomogne pri ublažavanju telesnih deformiteta i gojaznosti kod dece.

Pozivamo vas da se priključite
„TIMU POBEDNIKA“.
prijavite se na probne treninge u hali u Zablaću.
Ponedeljak, Sreda, Petak od 17.00 do 19.00

Akademija Fudbala Jankec
☎️ 064- 33 898 92

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име