Smenjen Goran Petković (POKS), naloženo mu da preda prostorije, inventar i arhivu. Opet muljao sa isplatama čuvarima kutija?

Čačak – Predsedništvo Pokreta obnove Kraljevine Srbije imenovalo je za novog povernika Gradskog odbora u Čačku Dragoljuba Gala Brkovića, zemljoradnika iz Miokovaca.

Dosadašnji Gradski odbor je raspušten, na osnovu podnete ostavke dotadašnjeg predsednika Gorana Petkovića, a Predsedništvo POKS – a mu je 13. aprila, s potpisom predsednika Pokreta Vojislava Mihailovića, naložilo da preda prostorije, inventar i arhivu, što je i učinio sledećeg dana.

To nam je saopštio Goran Milovanović, koordinator koalicije NADA za Moravički okrug, u čijem sastavu je POKS učestvovao na izborima 3. aprila, dodajući:

„Mi smo kao koalicija 19. marta RIK – u predali spisak od 133 naša člana za rad u biračkim odborima kao čuvara kutije. Međutim, Petković je posle izbora nadležnoj službi dostavio tekuće račune za samo 89 naših članova biračkih odbora, što znači da su izostavljena 44 čoveka koji su čuvali kutije u ime koalicije NADA.“

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име