SNS Čačak: Obradović je Đilasov potrčko koji sramoti Čačak

Saopštenje Gradskog odbora SNS u Čačku vam prenosimo u celosti.

“Više od dva meseca Srbija vodi borbu žestoku protiv smrtonosnog korona virusa, uloženi su ogromni napori, novac i požrtvovanje zdravstvenih radnika, kao i svih gradskih službi, ustanova i preduzeća u cilju očuvanja života i zaštite naše sugrađane. Obezbedili smo svu potrebnu opremu i prostor kako bi grad nesmetano funkcionisao u uslovima vanrednog stanja.

U ovom periodu, kao odgovorni i pristojni ljudi, nismo se bavili političkim delovanjem, poštujući sve odluke državnog rukovodstva, koje su podrazumevale i prekid svih političkih aktivnosti u okviru izborne kampanje. Zbog toga nismo reagovali na brojne politikantske ispade pojedinih neodgovornih predstavnika Saveza za Srbiju, pre svih Đilasovog potrčka u našem gradu Boška Obradovića.

Već smo navikli na brojne Obradovićeve incidente, od napada na dame u Skupštini Republike Srbije, preko razbijanja ulaznih vrata RTS-a i upada u zgradu javnog servisa sa motornom testerom, do pokušaja razbijanja vrata zgrade parlamenta državnom zastavom, ali se njegova rušilačka priroda ogolila i u vreme vanrednih okolnosti.

Sa svojim šefom Draganom Đilasom započeo je besmislenu kampanju lupanja u šerpe i duvanja u pištaljke, uz neodgovorno postupanje u vidu kršenja Odluke o zabrani kretanja. Ove dve perjanice takozvanog Saveza za Srbiju uporno pokazuju da je izazivanje haosa i sukoba njihova jedina politika, a sve u cilju sticanja jeftinih političkih poena i dolaska na vlast bez izbora.

Vrhunac bezobrazluka i potpune političke dezorijentisanosti Boško Obradović je pokazao u sredu, kada je u svojoj nemoći pokušao da duvanjem u pištaljku prekine skupštinsko zasedanje i uruši ugled republičkog parlamenta, mada je imao priliku da u raspravi iznese sve argumenta za i protiv, ako ih je uopšte imao. Tim činom je ovaj osvedočeni nasilnik naneo ogromnu sramotu i štetu našem Čačku, u koji, istina, u poslednje vreme retko navraća, pošto očigledno mnogo više voli svetla velegrada.
A koliko ga njegovi bivši sugrađani Čačani poštuju, pokazali su pre nekoliko dana, kada je u gradu od 115.000 stanovnika tokom jednog loše režiranog performansa jedva uspeo da okupi 15-ak svojih najlojalnijih sledbenika. Izgleda da su samo oni i ostali uz njega.

Ukidanjem vanrednog stanja u Republici Srbiji, mi nastavljamo političku borbu za pristojnu i uređenu Srbiju, nastavljamo sve planirane i započete aktivnosti, nastavljamo izgradnju igrališta za svu našu decu, nastavljamo da uređujemo i infrastrukturno opremamo grad, nastavljamo da otvaramo fabrike i zapošljavamo naše sugrađane, među njima i više od 150 zdravstvenih radnika, koji će ovih dana dobiti stalno zaposlenje u zdravstvenim ustanovama u Čačku.

Konačan sud svačijeg rada će dati građani Čačka, koji će na izborima oceniti naš dosadašnji učinak i verujemo pokazati da je politici mesto u Skupštini, a ne na ulici.” stoji u saopštenju SNS.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име