SNS: Opozicija doživela fijasko u Čačku Objavljeno

Foto: 032info

Na politički organizovanoj blokadi Ibarske magistrale, iniciranom od nove-stare koalicije Nove Srbije i Dveri, kao i nekoliki bivših naprednjaka, sada aktivista Jeremićeve stranke, pojavilo se tek nekoliko desetina građana i to mahom iz okolnih opština.

Zabrinuti građani i samozvani ekolozi povukli su se sa blokada nakon što je predsednik Aleksandar Vučić održao reč i Skupštini vratio Zakon o eksproprijaciji i inicirao izmene Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi. Ipak, manja grupica političkih aktivista nastavlja da teroriše ljude i uskraćuje im pravo na slobodu kretanja. Građani su prepoznali da tzv. „protest“, sada vode članovi propalih stranaka, koji samo gledaju kako da iskoriste nedovoljno informisane ljude u nastojanju da uz pomoć ulice ponovo dođu na vlast.

Ovim putem apelujemo na sve opozicione aktiviste da odustanu od blokada puteva, prestanu sa besomučnim maltretiranjem učesnika u saobraćaju i omoguće svim građanima slobodu kretanja. Svoje političke stavove i programe mogu slobodno promovisati na mestima koja su predviđena za političku kampanju i taj vid aktivnosti, što svakako nisu važne I frekventne saobraćajnice u Srbiji.

Gradski odbor SNS Čačak

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име