SRAMOTA! Kamenovali tek renoviranu stanicu u Ovčar Banji

U noći između 7. i 8. oktobra 2021, godine, tek rekonstruisana zgrada železničke stanice u Ovčar Banji, bila je meta brutalnog napada vandala. Nadzorne kamere su uspele da snime počinioce koji su razbili prozore, a potom i kameru na zgradi železničke stanice. Snimci su predati nadležnim organima radi sprovođenja istrage i utvrđivanje motiva za ovakav čin.

Foto: 032info

Inače, zgrada železničke stanice je rekonstruisana u rekordnom roku i vrednost radova je 20.000.000 dinara. Na radost meštana, kao i posetilaca ovog turističkog mesta, železnička stanica je jedan od prvih rekonstruisanih objekata u godinama zapuštenom i devastiranom prostoru Ovčar Banje. 

„Užas, jadno i bedno! Jedina stanica u Srbiji koja se ove godine rekonstruisala. Kome ovo smeta?“ – pitaju se meštani.

Povodom ovog incidenta oglasio se i gradonačelnik Milun Todorović, rekavši da građani grada Čačka ne zaslužuju da se ovakvim ispadima konstantno zaustavljaju rekonstrukcije i restauracije devastiranih i zapuštenih područja, čije izvođenje bi samo doprinelo lepšem i prijatnijem životu. On je pozvao nadležne organe da reaguju i dodao da se sve može popraviti, samo se pita da li je ljudska glupost bezgranična, a bezobrazluk bezobalan?

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име