Svetski a naši. Ana i Marko osvojili svet!

Naš bluz dvojac osvojio svet

Ana i Marko, Čačak i Gornji Milanovac, odnosno u mužickom svetu bluz akustik duo Rumblin’ Trouble, trenutno žive na Malti, a u poslednjih par meseci ceo svet je čuo za njih, osim nas.

Kada su objavili autorsku pesmu „Call on me“, dobili su neočekivani poziv za intervju sa najveće Američke bluz stanice Blues Radio International. Tim gostovnjem kreće njihova neverovatna avantura! Gostovali su na Blues Society of Nepal, zatim na World Unity Open Mic festivalu iz Filadelfije, Lockdown Music Tv London, kao i Crossroads Confined Countdown Festival, Pariz.

Jedan od najlepših trenutaka za njih, pored intervjua za Blues Radio International, je svakako objavljivanje njihove obrade „Wheels Within Wheels“ na zvaničnoj Rory Gallagher fejsbuk stranici, kao i objava njihove obrade „Dust my broom“ na veoma popularnoj američkoj blues-rock Aardvark Radio stanici.
Njihova želja je jasna:

„Voleli bismo da snimimo album, ali trenutno je to gotovo nemoguće iako već imamo dovoljno materijala za taj bluz prvenac. U svakom slucaju ne odustajemo od bluza niti od naših snova.“

Izvor: FB stranica Radioaktivni komarac

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име