SzS pred raspadom, ideja bojkota je propala, Boško je ostao sam…

Posmatrajući aktivnosti opozicije u poslednjih mesec dana dolazimo do zaključka da je Savez za Srbiju još jedna prevara gradjana koja je svoje lice pokazala pre izbora za razliku od DOS-a koji je svoje lice pokazo u godinama koje su sledile nakon njihovog dolaska na vlast.

Gradjanski protesti su ponovo ugušeni. Ta vest ne bi bila toliko značajna da protesti nisu ugašeni upravo od strane opozicije. Promocijom nasilja, upadom u zgradu RTS sa motornim testerama, paljenjem knjiga, prevarom jednog dela gradjana sa idejom bojkota izbora, linčom narodnih poslanika ispred zgrade Skupštine Srbije i mnogim drugim političkim gafovima, opozicija okupljena oko Dragana Djilasa doživela je debakl bez da je i izašla na izbore.

Djilasova opozicija je pokušala ponovo da ukrade gradjanski aktivizam ali ovog puta ti gradjani su se povukli pre protesta pa je opozicija ostala sama na ulicama. U dva do tri grada Djilasovi političari pokušali su da izazovu saobraćajni haos tako što su u večernjim časovima biciklama izašli na ulicu ali njih 10 je bilo toliko malo da taj protest nisu ni propratili mediji bliski Djilasu.

Skrinšot Srbislav Filipović

Epilog cele priče je svadja na temu ko je koga izdao i ko se kome prodao a Boško Obradović je ostao sasvim sam pred masom naroda koja ga naziva fašistom. Oko njega nema više ni onih par odbornika koji su vozili bicikl sa njim na protestu.

I.F.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име