Todorović: Hvala Čačani. Idemo zajedno, sada još jače!

Todorović je dobio podršku 63 odbornika za još jedan mandat. Njega su, pored odbornika vladajuće koalicije, podržali i opozicioni odbornici POKS-a ali su mu zamerili na izboru saradnika. Tim povodom Todorović se obratio pristalicama i gradjanima na svom fb profilu.

„Hvala vam Čačani. Hvala što ste prepoznali rad i borbu, trud i energiju koju sam uložio u prethodnom periodu uz ogromnu pomoć tima i velikog broja ljudi koji su bili uz mene, bez kojih nikad ne bismo uspeli da uradimo sve dobre i lepe stvari za naš grad. Bez vas ja bih bio samo jedan u nizu koji je proveo mandat na funkciji. Moja želja je bila, a sada je još jača, da od Čačka, zajedno napravimo grad po meri svakog deteta, studenta, radnika, intelektualca, poljoprivrednika, sportiste, umetnika, penzionera…“ – napisao je Todorović na svom fb profilu.

„Od danas krećemo u nove borbe i zajedničke pobede, u nove projekte, nova radna mesta i nove uspehe. Pokazali smo da znamo i možemo, dokazaćemo da niste pogrešili kada ste nas podržali, svakodnevnim radom, sa novim mladim ljudima. Bićemo ponosni na naš grad i našu otadžbinu, jer nemamo rezervnu, niti nam je potrebna. Živimo u najlepšoj zemlji i najlepšem gradu. To treba da pokažemo svetu, baš onako kako samo Čačani to umeju.“ – zaključuje Todorović

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име