Todorović: Nasilje je poslednje utočište nesposobnih!

Najoštrije osuđujem nasilje i vandalizam političara koji stoje iza nereda u Beogradu, u trenutku kada se država i naš zdravstveni sistem suočavaju, sa još jednim udarom virusa COVID-19.

U trenutku kada moramo biti jedinstveni u odbrani života i zdravlja naših građana i poštovati sve mere koje mogu doprineti sprečavanju širenja virusa, počelo je destruktivno ponašanje onih koje ne zanima bezbednost i zdravlje građana Srbije, sa ciljem urušavanja institucija sistema.

Napadi na policiju, upad u Narodnu skupštinu, razbijanje prostorija, pa čak i glave lidera jednog opozicionog pokreta, zato što je izašao na izbore, jesu oblici nedopustivog nasilja.
Pozivati na okupljanje, u trenutku kada to može da dovede do novog širenja zaraze, do novih slučajeva u prepunim bolnicama, direktan je udar na sve lekare i medicinsko osoblje, koji 24 sata dnevno vode bitku za svaki život obolelih građana.

Nasilje je poslednje utočište nesposobnih, a pravna država će reagovati i zaštiti bezbednost i imovinu svih građana Srbije.
U Srbiji će se kao i prethodnih 8 godina, poštovati sve demokratske vrednisti, sloboda okupljanja i izražavanja mišljenja, ali nikad nećemo dozvoliti da Srbijom upravljaju grupe tajkuna, huligani i narko karteli.
Takvi više nikad neće vladati Srbijom!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име