Todorović: Našom ubedljivom pobedom sprečili smo povratak u mračnu prošlost

Juče su završeni izbori u Srbiji. Prema zvaničnim rezultatima naprednjaci su odneli ubedljivu pobedu. Pobednik predsedničkih izbora u gradu na Moravi je Aleksandar Vučić sa 31.210 osvojenih glasova ili 53,17 odsto, što predstavlja 3000 glasova više u odnosu na prdsedničke izbore 2017. godine. Tim povodom Milun Todorović, gradonačelnik Čačka i član predsedništva SNS, zahvalio se gradjanima koji su pružili podršku Vučiću.

„Dragi prijatelji, dragi moji Čačani,

Želim da se obratim vama, našim saborcima, našim sestrama i braći, vama koji ste srce i energija našeg grada i koji ste bili tu kada je najteže. Želim da se obratim vama koji ste mnogo puta pobeđivali, vama koji nikada niste odustajali i koji niste dobili funkcije i posebne privilegije, vama koji ste uvek bili tu za Srbiju i koji ste bezrezervno podržali našeg predsednika Aleksandra Vučića.

Još jednom smo zajedničkim snagama odneli pobedu radom, marljivošću, borbenošću i ljubavlju prema našoj otadžbini i našem narodu. Naš predsednik Aleksandar Vučić pobedio je ubedljivije nego ikada, ne zbog brojeva i procenata, nego zbog Srbije, zbog njenih građana, svog našeg naroda koji mu nesebično veruje i koji prati put njegove vizije, ma gde da živi.

Našom ubedljivom pobedom sprečili smo povratak u mračnu prošlost, ali i da oni koji mrze, koji prete nasiljem i preziru Srbiju i naš narod, da ponovo odlučuju o našim životima.

Ova pobeda samo je još jedan zarez u istorijskoj priči koju ispisuje Aleksandar Vučić, ali i svi mi zajedno sa njim. Pred nama je još mnogo posla i još mnogo toga što treba da uradimo za budućnost naše dece, svih narednih pokolenja, za naše penzionere, mlade ljude, za ceo srpski narod. Pobedili smo zbog istine, ljubavi i budućnosti!

Još jednom smo dokazali da zajedno možemo sve! Živeo Čačak! Živela Srbija! ??“ – poručio je Todorović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име