Todorović: Nekoliko desetina okupljenih na blokadi, iako su aktivisti stizali iz svih krajeva Srbije

Predsednik Gradskog odbora SNS u Čačku Milun Todorović oglasio se saopštenjem povodom današnje blokade Ibarske magistrale u Preljini.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Danas su naši sugrađani, ali i mnogi putnici koji prolaze kroz Čačak, ponovo bili žrtve Đilasove besmislene politike blokade puteva. Iako su aktivisti stizali iz svih krajeva Srbije, danas ih je bilo jedva nekoliko desetina. Ne vidim ni jedan opravdani razlog za nove blokade puteva. Što se tiče promocije njihovih stranaka, mogli su ih bez problema realizovati na mestima na kojima je to po zakonu dozvoljeno.

Zarad istine, predsednik Aleksandar Vučić je učinio sve da se ispoštuje volja naroda, kada je u pitanju povlačenje Zakona o eksproprijaciji i stopiranje svih aktivnosti kompanije “Rio Tinto“, iste one sa kojom su prethodne ugovore i dozvole potpisali predstavnici bivše vlasti, čije su oličenje Boris Tadić, Bojan Pajtić, Vuk Jeremić i Dragan Đilas.

Ovo današnje nasilje nad građanima je očajnički potez bezidejnih uposlenika Dragana Đilasa, poput Nebojše Zelenovića i Mlađana Đorđevića, koji je uzgred i Đilasov kum, u pokušaju da otmu poneki politički poen.

Današnjim okupljanjem još jednom su pokazali ne samo da su u političkom paradoksu, već i u političkom klimaksu. Davno prošlo vreme.

Molim građane da ne nasedaju na njihove provokacije, a državne organe pozivam da rade u skladu sa zakonom i omoguće svima pravo na slobodu kretanja, koju im garantuje Ustav Republike Srbije.

Predsednik Gradskog odbora SNS Čačak Milun Todorović

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име