Todorović: Pretnje smrću i vandalizam ne mogu nas ni uplašiti ni zaustaviti 

Samo dan nakon što je usvojena sramna rezolucija o Srebrenici kojom su pokušali da žigošu srpski narod i koja ne bi ni u jednom svetskom parlamentu bila izglasana, jer za nju nisu glasale zemlje koje čine više od dve trećine sveta, u Čačku je tokom prethodne noći osvanuo grafit „Smrt izdajnicima Vučiću i Milunu“. Takođe, pod okriljem noći, kamenovane su prostorije Srpske napredne stranke.
 Nije teško pretpostaviti kome smeta Vučićeva nadljudska diplomatska borba, kome je trn u oku bio primer predsednika jedne male, ali slobodarske i ponosne države, kako se bori za interese Srbije, ali i svet i međunarodno pravo. Ovaj grafit i vandalski čin kamenovanja potpis je onih koji se javnosti predstavljaju da su protiv nasilja, šarlatana zalutalih u politiku, nazovi novinara, penzionisanih politikanata, lažnih humanista i građanskih aktivista finansiranih sa Zapada… svih onih koji svakodnevno truju javnost neistinama, proglašavajući za izdajnika onog koji se ogrnut srpskom zastavom u Generalnoj skupštinu UN lavovski borio za svoj narodi svoju zemlju. I od koga je, sramota je!
 Predstavnici opozicije su u paničnom strahu jer znaju da im je rejting među građanima Čačka katastrofalan, pa pretnjama smrću i vandalskim razbijanjem tuđe imovine pokušavaju da izraze svoju nemoć. Građanima je, međutim, sve jasno – ko se svim silama bori za državu i bolji život svih ljudi u našoj Srbiji, a ko je spreman isključivo za destrukciju. Mi smo složniji, jedinstveniji i jači nego ikad. Nikakve pretnje i izlivi razbojništva ne mogu nas ni uplašiti ni zaustaviti. Zato, dragi moji Čačani, na izborima 2. juna do velike i ubedljive pobede!
Gradonačelnik Čačka i predsednik Gradskog odbora SNS Milun Todorović

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име